GÜNDEM

Sedat Peker'den o fotoğraf için bir açıklama daha geldi

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Sedat Peker'in Vatan Partisi İstanbul İl yöneticileriyle fotoğrafı için Sedat Peker'den yeni abir açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün Karaköy’de bulunan bir mekanda akşam yemeğine davetli olarak katılan Sedat Peker’in Vatan Partisi İstanbul İl yöneticileriyle fotoğraf çektirmesi sosyal medyada tepkilere neden olurken, konuyla ilgili bir açıklama daha geldi.

İşte Peker’in o açıklamaları…
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİM

“Salı günü, Gül ve Kenan Erçetingöz çiftinin ev sahipliğini yaptığı ve çeşitli sanatçıların, iş insanlarının ve birçok hukukçunun da katılmış olduğu ve olan bu organizasyona ailece davetliydik. (Bizim için bir şeref) Bulunduğumuz mekanda Sayın Doğu Perinçek’in Genel Başkanlığını yaptığı Vatan Partisi’nin İl Başkanı ve aynı partide görevli değerli arkadaşlarla karşılaşıp selamlaştık. Mekan sahibi değerli dostumuzun isteği üzerine de beraber bir hatıra fotoğrafı çektirdik.

sedat peker

ADETA BİR KUDUZ KÖPEK GİBİ

Vatan Partisinin İl Başkanı sayın Cem Dikmen, bu fotoğrafı, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmış. (Benim için bir şeref.) Ben bu hikayenin sonunun nereye varacağını tecrübelerimden dolayı biliyordum. Adeta bir kuduz köpek gibi çeşitli terör örgütü üyeleri ve sempatizanlarının, dört bir koldan ayrı ayrı saldıracaklarından hiçbir şüphem yoktu ve tahminlerimde her zaman olduğu gibi yanılmadım.

SEVGİLERİ ASLA DEĞİŞMEYECEK ANCAK

Bazı arkadaşlarımız, bana olan sevgilerinin asla değişmeyeceğini ancak ben ne söylersem söyleyeyim Vatan Partisi’ne olan düşmanlıklarının da asla geçmeyeceğini söylemişler. (Değerli dava kardeşim Mehmet Öztürk gibi…) Kıymetli dostlarım, Peygamber Efendimizin Müslüman olması için özel olarak dua ettiği, ayrıca da akrabası olan Hz. Hamza Efendimizi şehit eden Hz. Vahşi’nin İslam inancına dahil olması için kendisine defalarca davet amaçlı mektup yazdırdığını biliyor muydunuz?

KADERE BAKIN Kİ

Evet, her iki Cihan’ın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Peygamber Efendimiz, Hz. Vahşi’yi affetti, kadere bakın ki o Hz. Vahşi de Peygamber Efendimize mektuplar yazarak dünyayı bölüşelim diyen yalancı peygamber Müseylime’yi, Peygamber Efendimizin vefatından sonraki bir tarihte öldürebilme şerefine ulaşarak dünyayı çok büyük bir fitne ateşinden kurtardı.

ASLA DÜŞMAN OLARAK GÖRMÜYORUM ANCAK

Kıymetli dostlarım, bu sözlerime lütfen kulak verin. Söz konusu vatansa, gerekirse düşmanlarımızla bile barışmalıyız. (Ben Vatan Partilileri Ergenekon süresinde tanıdım ve onları asla düşman olarak görmüyorum!) Ancak, onları düşman olarak gören kardeşlerimize de Hz. İsa’nın şu sözünü hatırlatmak isterim: İlk taşı en masum olanımız, yani hiçbir günahı olmayanımız atsın.

Yorumlar 9 Yorum
Günün Manşetleri