GÜNDEM

Sinan Aygün, Mansur Yavaş'ı yalanladı

Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında 25 milyon liralık rüşvet iddiası yeni bir boyut kazandı.

Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında 25 milyon liralık rüşvet iddiası yeni bir boyut kazandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katıldığı canlı yayında kendisine dava açan Eski ATO Başkanı Sinan Aygün hakkında şok bir iddiada bulunmuştu.

Yavaş katıldığı canlı yayında şunları söylemişti:

AK Parti’li Yalçın Akdoğan, FETÖ’cülerin arsa ve mülkleri satıp yurtdışına kaçtığını söylüyor ve bu hisseleri kimsenin almamasını istiyor ancak Sinan Aygün gidip bu arsalardan satın alıyor. Ben buradan cumhuriyet savcılarına suç duyurusunda bulunuyorum bu konuda.

"BEN PARAYI MAHKEMENİN GÖSTERDİĞİ BANKAYA YATIRDIM"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisi hakkında FETÖ'cülerin arsalarını ve mülklerini aldıpı yönündeki iddialara yanıt veren Sinan Aygün, "Benim ortağım FETÖ'cü değil. Ben bu parayı bu adamlara vermedi. Bu konuya defalarca izahat ettim. Sayın belediye başkanına söyledim yurt dışına çıkarmadılar parayı. Ben parayı devletimin Vakıflar Bankası'na mahkemenin dediği adrese yatırdım. Ordanda parayı almışlar. Nokta" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri