GÜNDEM

Sosyal medyada Kılıçdaroğlu verdiği namus sözüyle vuruldu

CHP Grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır ithamlarda bulunan Kılıçdaroğlu'na yanıt kendi verdiği namus sözü üzerinden sosyal medyadan geldi.

Yerel seçimler öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu CHP'li belediye başkanlarının kazanması halinde hiçbir belediye işçisinin işine son verilmeyeciğini namus sözü vererek açıklamıştı. Kılıçdaroğlu "Hiçbir işçinin işine son vermeyeceğiz. Ben bütün işçilere namus sözü veriyorum ve garanti veriyorum. Eğer kazandığımız bir belediyede, belediye başkanı haksız yere bir işçinin işine son verirse gelecek beni bulacak. Ben onun önüne düşeceğim ve işini tekrar eski konumuna getireceğim ve çalışmaya devam edecek." demişti.

El değiştiren belediyede CHP kıyımı

Bolu'da 97 işçi işten çıkartıldı.
Adana Ceyhan'da 143 işçi işten çıkartıldı.
İBB'den 6402 kişinin işine son verildi.

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne demişti?

Ülkeyi yöneten güçler hem terör örgütü hem de dış güçler tarafından yönetiliyorsa o ülkede huzur olmaz.  Çünkü dış politikayı yöneten artık dış güçler olur.  Süleyman Şah Türbesi için dokunanı yakarız dediler kaçmak zorunda kaldılar.  Dış güçler sizi oltasına takarsa kullanmaya başlarlar.  Ne dedi papazı bırakacasın. Kim dedi? Trump... Yoksa seni maf ederim dedi. Erdoğan ne dedi? ' Bu can bu tende oldukça papazı alamazsın' dedi. Sonra ne oldu papazı götürüp teslim etti. Söz nerede söz... Namus nerede namus... şeref nerede şeref... Halsiyet nerede halsiyet... Adalet nerede adalet... Nerede bunlar?

Yorumlar
Günün Manşetleri