GÜNDEM

Tuvalet cezası veren Veysel İpekçi kendini böyle savundu!

Belediye şoförüne 'tuvalet önünde oturma cezası' veren ve sonrasında istifa eden Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi kendini savunan bir açıklama yayınlandı. Veysel İpekçi bu savunmayla sosyal medyanın gündemi oldu.

AK Parti'li Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi skandal bir olayla gündeme gelmişti. Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin bir çalışanına kendini gördüğünde selam vermediği ve ayağa kalkmadığı gerekçesiyle tuvalet cezası verdiği öne sürülmüş bir çok mecradan büyük tepki almıştı.

Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşmasında "Gönül kıranın kalemini kırarız." açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı'nın bu açıklamasından sonra Veysel İpekçi'den skandal bir açıklama geldi. Veysel İpekçi'ye göre olay Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanlış aksettirilmiş. Veysel İpekçi  “... Bu konu basit bir otur/kalk meselesi değildir. Kapitalizm, komünizm, kooperatifler..” gibi bir açıklamada bulunsa da ne demek istediği tam olarak anlaşılamıyor.

NEDEN GÜNGÖREN?

İpekçi şunları kaydetti;

*Neden Güngören bu konuya cevap vermek istiyorum.  Bu konu basit bir otur-kalk meselesi değildir. Bugün dünyada mevcut olan sistemin alternatifi bir ekonomik, sosyolojik, hukuksal bir sistemin mevcut sistem içinde hukuk zemin içinde denemelerini yaparak, Ak Parti’nin birleştiren yapısına güvenerek ve dayanarak buraya geldik. Ve burada bu hizmetleri yapmak istiyoruz.

veysel ipekçi

KOMÜNİZM, KAPİTALİZM…

*Genel olarak söylemek istediğim şudur ki kapitalizm, komünizm, bizim getirmiş olduğumuz kooperatiflerle beraber halkın ortak edilerek, ortaklık modeli… Halka anlatılması modelini geliştirmek için geldik.

*Belediye başkanımızın bu kitabı zamanında Cumhurbaşkanımıza atfedildi. Kitabın adı “Faizsiz ekonomide ortaklık sistemi…”

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri