GÜNDEM

15 yıllık hayal gerçek oldu! İşte Mucize Polis'in hikayesi

Şimdi okuyacağınız olay size duygu dolu anlar yaşatacak. Sakarya'da yaşayan otizimli Veysel'in 15 yıllık hayali gerçek oldu. İşte mucize polisin hikayesi..

Herşey Otizm’li bir çocuğun polis olmak hayali ve fedakar bir annenin oğlunun hayalini gerçekleştirmek için mücadele vermesi ile başladı. Veysel 15 yıldır Polis olmak hayali ile yanıp tutuşuyordu.

İŞTE MUCİZE POLİS'İN HİKAYESİ

Bir gün Veysel Polis olmak için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine gider. O zaman ki kılosu 176 civarıdır.

Emniyet bahçesinde konuştuğu bir Polis yetkilisi Veysel’e bu kilo ile Polis olamayacağını, Polis olmak için 90 ‘lı kilolara inmesi gerektiğini söyler. Bunu kafasına yer edinen ,Polis olmak için önünde kilolarını engel gören Veysel, belkide Türkiye’de Otizm’li bir çocuğa ilk uygulanacak olan mide küçültme ameliyatı olur.

Bu ameliyat sayesinde 90’lı kilolara inen Veysel için Polis olma hayalinin önündeki artık bir engel kalmamıştır. Annesine her gün ne zaman Polis olacağını soran Veysel, biran önce hayalini gerçekleştirmek ister. Oğlunu artık bahane bulamayan annesi çocuğunun durumunu anlatan bir dilekçe ile Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne girişimde bulunur.