GÜNDEM

26 Haziran Cuma Mesajları: En güzel, kısa, uzun, resimli Cuma mesajları

26 Haziran Cuma günü sevdiklerinize gönderip mübarek cuma günlerini tebrik edebileceğiniz en güzel resimli cuma mesajlarını sizler için derledik. Eş, dost, akraba ve sevdiklerinize WhatsApp, Twitter, Facebook ve tüm diğer iletişim kanallarından gönderebileceğiniz Cuma mesajı çeşitlerini haberimizde bulabilirsiniz.

2020 CUMA MESAJLARI: EN GÜZEL, KISA, UZUN, RESİMLİ CUMA MESAJI

Cuma mesajı ile sevdiklerinize en iyi temennilerinizi gönderirken faydalanabileceğiniz resimli cuma mesajları ve cuma gününün önemi ve fazileti hakkındaki pek çok Hadis-i Şeriften bazıları şöyle;

Ebû Hüreyre’den -radıyallâhu anh- rivayet edildiğine göre Resûlullah -sallâllâhu aleyhi ve sellem- cuma gününden söz ederek şöyle buyurdu:

“Cuma gününde bir zaman vardır ki, şayet bir Müslüman namaz kılarken o vakte rastlar da Allah’tan bir şey isterse, Allah ona dileğini mutlaka verir. ”

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.