GÜNDEM

4 gencin cesedi tarlada bulunmuştu! Sır perdesi aralandı

Manisa'da tarla yolunda 4 gence ait ceset bulunmasının ardından yeni detaylar ortaya çıktı. Polisin adım adım yürüttüğü soruşturmada sır perdesi aralandı.

Manisa'da ölü bulunan 4 gençten birinin boynu kırılarak öldüğü, bunun üzerine 3 arkadaşının da toplu intihar ettiği belirlendi.

Manisa'nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi'nde, önceki akşam Ümit Zangal'ın (20) boynu kırılarak, Serkan Zangal (23), Neşet Dalgın (24) ve Muharrem Zengin'in (22) ise av tüfeğiyle başlarından vurularak öldürülmüş halde bulunduğu olayın sır perdesi aralandı.

HER ŞEY BAĞ EVİNDEKi EĞLENCE İLE BAŞLADI

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak'ın haberine göre, Jandarma ekiplerinin son dakika tespitlerine göre gençler, Amasya'ya askere gidecek bir arkadaşları için, Cumartesi günü, kalabalık bir grup halinde, Muharrem Zengin'in zeytin tüccarı olan babası Suat Zengin'e (47) ait bağ evinde toplanarak eğlence düzenledi.

BİR ARKADAŞLARININ BOYNU KIRILIP ÖLÜNCE...

Pazar günü bir kısmı ayrılırken Alaşehir'den gelen Neşet Dalgın, Serkan Zangal ve Ümit Zangal, 1 Şubat'ta dünyaya gelen Dalgın'ın doğum gününü kutlamak için, Muharrem Zengin'e misafir olarak kaldı. Ancak Pazar günü, Ümit Zangal henüz belirlenemeyen bir nedenle boynu kırılarak öldü.