GÜNDEM

46 kiloya düşen Seren Serengil’in son hali görenleri üzdü! Seren Serengil'in hastalığını doktoru anlattı Seren Serengil'in hastalığı ne?

Beyaz TV'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının sunucularından Seren Serengil geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldı. Hızla kilo kaybeden Serengil'in hastalığını Op. Dr. Ersin Aksu anlattı. Peki Seren Serengil’in hastalığı ne? Seren Serengil neden ameliyat olacak? Seren Serengil neden zayıfladı?

Beyaz TV'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının sunucularından Seren Serengil, geçirdiği mide ameliyatlarının ardından sağlık sorunları yaşamaya başladı. En son 46 kiloya düşen Serengil geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldı. Serengil daha önce ameliyat olmazsa yaza sağ çıkamayabileceğini söylemişti.

Bu gelişmenin ardından Söylemezsem Olmaz'da doktoru Op. Dr. Ersin Aksu'yu konuk eden Seren Serengil, hastalığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları paylaştı. 

Op. Dr. Ersin Aksu, Serengil'in hastalığıyla ilgili, şunları söyledi:

 "Gastrik bypass operasyonlarında "Dumping Sendromu" dediğimiz bir sendrom var. Bu genelde yediğimiz gıdanın ince bağırsağı hızlı geçişi sonrası halsizlik, baş dönmesi bazen de çarpıntı gibi bir takım olumsuzluklar olabiliyor.''