GÜNDEM

81 ilde tüm okullarda bayrak töreni yapıldı İstiklal Marşı okundu!

Dün Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan bayrak töreni açıklamasının ardından bugün Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda bayrak töreni yapıldı.

Yeni haftaya başlarken tüm okullarda İstiklal Marşı okundu. Törene okullarında katılamayan öğrenciler ve aileler de evde saygı duruşuna geçerek törene eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Salgın okul hayatımızda da çok şey değiştirdi, okul bahçelerimizdeki bayrak törenlerimizi özledik. Az sonra, saat 10.00’da pencerelerden, balkonlardan, TRT EBA ekranlarından sizleri okul bahçelerimizdeki bayrak törenine eşlik etmeye bekliyoruz." dedi.

Bakan Selçuk'un açıklamalarından satır başları şu şekilde: Salgın okul hayatımızda da çok şey değiştirdi, okul bahçelerimizdeki bayrak törenlerimizi özledik. Az sonra, saat 10.00’da pencerelerden, balkonlardan, TRT EBA ekranlarından sizleri okul bahçelerimizdeki bayrak törenine eşlik etmeye bekliyoruz.

Öncelikle güzel bir gün diliyorum. Bayrak töreni hepimizin hayatında okullarda çok çok özel hatıraları olan törenler. Salgın şartları nedeniyle çeşitli kısıtlamalar yaşıyoruz.