GÜNDEM

ABD'de çıkan iç karışıklıklar Kadir Mısıroğlu'nun o tarihi konuşmasını akıllara getirdi!

ABD'de Donald Trump'ın seçim konuşmasının ardından başlayan iç karışıklar, Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun tarihi konuşmasını akıllara getirdi.

ABD'de seçimleri kaybeden Donald Trump'ın yaptığı bir konuşmada Joe Biden'ın hile yaparak başkanlığı kazandığını iddia etmesinin ardından milyonlarca Trump taraftarları sokaklar dökülmüştü. Bazı göstericiler ise polis barikatını aşarak Biden'ın başkanlığının onaylanacağı Kongre Salonu'nu kısa bir süreliğine işgal etmişti.

Tüm bu gelişmeler ABD'de ve dünya kamuoyunda şok etkisi yaparken, Türkiye'de ise birçok vatandaşın aklına Merhum Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun tarihi konuşmasını akıllara getirdi.

Mısıroğlu'nun tarihi konuşmasın şu ifadelere yer vermişti:

Amerika çok yaşayamaz, 2020 yılında yıkılması başlar. 2020'de başlayacak yıkım, 2024'e kadar devam edecek. Yahudi servetini Amerika'dan Çin'e taşıdığı an eyaletler arası kavga başlayacak. Ben çok vergi ödüyorum, az hizmet alıyorum gibi kavgalar başlatarak Amerika'yı üçe veya beşe bölecek. Amerikayı süper güç olmaktan çıkarıp yerine Çin'i oturtacak.Yahudi kısa vadeli değil uzun vadeli plan yapar. Siyonizm ve İslam kalacak. Siyonizmin kalesi Çin, İslam'ın kalesi Türkiye olacak

Yorumlar
Günün Manşetleri