GÜNDEM

ABD'de seçimler sonuçlanmadan sokaklar karıştı! ABD'den son görüntüler

Tüm dünya ABD Başkanlık Seçimlerine odaklanmış durumda. Henüz eyaletlerde oy sayımı devam ederken adaylar Trump ve Biden başa baş bir mücadele veriyor. Biden az farkla önde görünürken, Trump yaptığı açıklama ile seçimi kazanan taraf olduklarını söyledi. ABD'de ise sokaklar karışmaya başladı. İşte ABD'den son görüntüler..

Seçimi yakından takip eden uzman isimler, Trump'ın seçimi kazanması halinde sokakların karışacağını belirtti. Ülkede henüz seçim sonuçları netleşmeden ortalık karışmaya başladı. 

BEYAZ SARAY'IN ÖNÜ KARIŞTI

Beyaz Saray önünde toplanan ABD Başkanı Donald Trump'ın ve Demokrat rakibi Joe Biden'ın destekçileri arasında arbede çıktı.

TRUMP DESTEKÇİLERİ İLE BLACK LİVES MATTER GRUBU ARASINDA ARBEDE

Beyaz Saray çevresinde Trump destekçileri ile Black Lives Matter protestocuları arasında arbede çıktı. Kalabalık birbirine girerken polis ekipleri olaya müdahale etti. Black Lives Matter Plaza'da çekilmiş görüntüler, binlerce Metropolitan polisinin protestocuları kontrol altına almak için uğraşırken, polis ile göstericiler arasında da arbede yaşandı.

EYLEMLER TRUMP SEÇİLİRSE DEVAM EDECEK

Polis memurları ortalığın yeniden sakinleşmesi için Black Lives Matter Plaza'dan geri çekilmek zorunda kalırken protestocuların Trump'ın seçilmesi durumunda Beyaz Saray çevresinde eylemlerine devam etmek istedikleri belirtildi.