GÜNDEM

ABD'den Türkiye'ye büyük övgü

Türkiye'nin tıbbi malzeme yardımı ABD'nin virüsten en çok etkilenen bölgesindeki Kings Country Hastanesi'ne ulaştı. ABD'li vekil Clarke Türkiye'ye övgüler yağdırdı.

Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi, ABD’lilerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Türkiye’nin gönderdiği tıbbi malzemeler, ABD’nin virüsten en çok etkilenen bölgesindeki Kings Country Hastanesi’nde törenle teslim alındı. Akşam'ın haberine göre; Törende bulunan ABD’li federal milletvekili Yvette Clarke şunları söyledi:  

“Kovid-19 hayatımızı alt üst etti. Türk toplumunun yaptığı yardımlar gözlerimi yaşarttı. New York’ta, Brooklyn’de birçok Türk yaşıyor. Gereğinden fazla yardım yapıyorlar. Türkler, Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi, insanların hayatlarında fark yarattı.”

TÜRKİYE DÜNYADA FARK YARATTI

“Türkler, iyiliği temsil ediyor. Dünyada fark yaratıyorlar. Başkente döndüğümde bundan bahsedeceğim. En zor şartlara sahip olan bu hastaneye gönderilen yardımlar ve fedakarlıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz.” 

2. DALGAYA HAZIRIZ

Doluluk oranlarının yüzde 70 civarında olduğunu belirten hastanenin CEO’su Sheldon P. McLeod ise şunları kaydetti: “Vakalar aşağı doğru gidiyor. Hastaneyi yeniden açmayı planlıyoruz. İkinci dalganın gelmesi durumunda ise hazırlıklıyız. Türkiye’ye bu yardımlar için minnettarız.”

Yorumlar
Günün Manşetleri