GÜNDEM

Abdullah Ağar'dan korkutan uyarı!

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Suriyeli mültecilerle ilgili resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Planları tutarsa hem sınır hattı karışacak hem de Türkiye’de olaylar patlayacak!" uyarısında bulundu.

Esed rejiminin ve Rusya'nın sivil yerleşim bölgeleri bombalamasının ardından Türkiye'ye 80 bin kişilik yeni bir göç dalgası başladı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın desteği olmadan Türkiye'nin bu yükü tek başına kaldıramayacağını dikkat çekmişti.

"HEM SINIR HEM DE TÜRKİYE'DE OLAYLAR PATLAYACAK"

Suriye'den Türkiye'ya karşı başlatılan göçün tehlikesine dikkat çeken bir diğer isim ise Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar oldu. Ağar "Bu yıkım, bu dram, bu travma; çok daha büyük yıkımları-dramları-travmaları besler ve tetikler. Bu biçareler üzerinden birileri çok tehlikeli, sinsi ve büyük bir oyun tezgahlıyor. Korkum ve kaygım şu: Planları tutarsa hem sınır hattı karışacak hem de Türkiye’de olaylar patlayacak!" ifadelerini kullandı.

İdlib’te Rusların ve Rejim’in öncelikli amacının M-5’e ulaşmak olduğunu vurgulayan Ağar, "Sonra ki safhalarda M-4’ün güneyini ele geçirmek isteyecekler. Bütün bunları da mutabakattaki yükümlülüklere dayandıracaklar. Bu gerçekleşirse, asıl didişme ve kırılma bundan sonra başlayacak." dedi.

"KIZILCA KIYAMET KOPACAK"

Esed rejiminin olası komplo planlarını değerlerin Abdullah Ağar şu ifadeleri kullandı:  Mutabakata uymaz, ana kitlenin sıkıştığı yerleri ve şu anki gibi sivilleri vurup, korkuya, paniğe, kaçışa ve Türkiye içine göçe sürüklerlerse asıl kızılca kıyamet o zaman kopacak. Türkiye hem Rejim-Rusya ve İran’la karşı karşıya kalacak, hem İdlib’teki sivillerle ve radikallerle!

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri