GÜNDEM

Abdurrahman Dilipak'tan dikkat çeken koronavirüs yazısı

Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın, koronavirüs salgınına ilişkin kaleme aldığı “Kimden yana olalım” başlıklı yazısında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinden ''Kimden yana olalım'' başlıklı bir yazı paylaştı.

Dilipak, yazısında koronavirüs salgınının insanlık üzerindeki etkisine değinerek buradan çıkarılması gereken dersleri hatırlattı. Bugünkü köşesinde ''Korona da mı aklımızı başımıza getirmeyecek. O zaman daha beterini bekleyin.'' bekleyin gibi dikkat çeken ifadeler kullanan Dilipak'ın yazısı ilgi gördü.

İşte Dilipak'ın köşesinde paylaştığı yazının satır başları:

'HANİ HÜRRİYET İÇİN CİHAD EDECEKTİK'

Masa, kasa, nisa derken gözümüze bunları yaklaştırınca arkasında bir cenneti kaybettik. Hani biz yeryüzünde İlahi rızanın tecellisinin vesilesi olacaktık. Hani yeryüzünde Hakk namına, adalet, barış, hürriyet için cihad edecektik. Hani yeryüzündeki bütün mazlumlar ümmetin yetimi idi.

Kardeşlerimizle ittihad, erdemli insanlar ve mazlumlarla müttefik, değer üreten ve başkalarının hak ve hukuklarına karşı tehdit oluşturmayan herkesle nimet ve külfet dengesine dayalı itilaflar gerçekleştirecektik.

'DAHA BETERİNİ BEKLEYİN'

Korona da mı aklımızı başımıza getirmeyecek. O zaman daha beterini bekleyin. Kurtarıcılarınız o zaman kurtarsın bakalım sizi Allah’ın gazabından. Gelin tövbe edelim ve arınalım. Tövbe etmeden, aklımızı ve kalbimizi temizlemeden sadece ellerimizi yıkayarak bu beladan kurtulamayız. Başkalarından önce değişmesi gereken biziz biz! 

Yorumlar 8 Yorum
Günün Manşetleri