GÜNDEM

Acun Ilıcalı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez paylaştı! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi kim?

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından uzun bir süredir aşk yaşadığı 20 yaşındaki sevgilisi Çağla Altunkaya'nın fotoğrafını ilk kez paylaştı.. İşte Acun Ilıcalı'nın sevgilisinin fotoğrafı..

Acun Ilıcalı kendisinden 30 yaş küçük olan Çağla Altunkaya ile uzun süredir aşk yaşıyor.. Ilıcalı, sosyal medya hesabından sevgilisinin fotoğrafını paylaştı. Acun Ilıcalı'nın bu fotoğrafı sevgilisiyle yaptığı ilk paylaşım oldu. 

50 yaşındaki Acun Ilıcalı, bir kızının annesi Şeyma Subaşı'dan boşandıktan sonra 20 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı. Ilıcalı, sosyal medya hesabından sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti.

ACUN ILICALI SEVGİLİSİYLE İLK PAYLAŞIMINI YAPTI
Koronavirüs salgınından dolayı Survivor çekimlerinin gerçekleştiği Dominik'e mahsur kalan Acun Ilıcalı, içinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın da olduğu arkadaş grubuyla sürat teknesine binerek keyif yaptı.

Acun Ilıcalı bu anlarını da 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Sevgilisiyle ilk paylaşımını yapan Ilıcalı, aşkını ilan etmiş oldu.