GÜNDEM

Acun Ilıcalı Mucize Doktor'un başrol oyuncusu Murat Aygen'i kaptı! Murat Aygen Mucize Doktor'dan ayrılıyor mu? Murat Aygen kimdir?

Konusu ile daha ilk bölümden izlenme rekorları kıran Mucize Doktor dizisiyle ilgili büyük bir sürpriz yaşandı. Her bölümü ile sosyal medyaya konu olan dizinin oyuncusunu Acun'un yeni dizi platformu Exxen'de görenler çok şaşırdı. Peki Mucize Doktor'da ayrılık mı yaşanacak? Mucize Doktor'un başrol oyuncusu ayrılıyor mu?

Daha önce işlenmemiş farklı senaryosu ve muhteşem oyuncu kadrosu ile perşembe akşamlarının açık ara en çok izlenen  dizisi Mucize Doktor her hafta sosyal medyanın konusu olmaya devam ediyor. 

41. bölümü ile 10 Aralık'ta ekrana gelecek olan Savant sendromu olan Deha Ali'nin hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor'da seyirciyi üzen bir ayrılık haberi ortaya atıldı. 

Acun Ilıcalı’nın 2021 yılının başında yayın hayatına başlamayı düşündüğü dizi platformu Exxen için çekilecek olan yeni bir dizide Mucize Doktor'un kadrosunda olan bir isim geçiyor.

Kızı Melisa'nın eski bölümlerini soluksuz izlediği için yeniden çekmeye karar verdiği Sihirli Annem ve Bez Bebek gibi dizileri yeniden ekrana uyarlanacak olan Acun'un son bombası ise Öğrenci Evi olacak.