GÜNDEM

Acun Ilıcalı'dan Kurtlar Vadisi bombası! Kurtlar Vadisi Exxen ile ekranlara geri mi dönüyor?

13 yıl boyunca yayınlandığı günlere damgasını vuran izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili ortaya çok konuşulacak bir iddia atıldı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Exxen ile bomba adım atıyor. Kurtlar Vadisi ekranlara geri mi dönüyor?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak olan Exxen için yeni projeler gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak konuşulan iddialara göre Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonda Exxen'de izleyici karşısına yeni bir ekiple çıkacağı gündeme geldi.

Bilindiği üzere dijital platformu için çalışmalara devam eden Acun Ilıcalı onlarca dizi ve yarışmayı bu platform üzerinden sevenleriyle buluşturacak

Son olarak beyazperdede Kurtlar Vadisi Vatan filmiyle seyirci karşısına çıkan dizinin yeni sezonda Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanacağı konuşuluyor.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Kurtlar Vadisi'nin yapım şirketi Pana Film ve Acun Medya'dan konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmasa da ortaya atılan bu iddia dizinin sıkı takipçilerini heyecanlandırdı.