GÜNDEM

Adana'nın meşhur lezzeti Hasan Usta Kebap'tan Türkiye'de bir ilk!

Pandemi döneminde kullandığı hijyen uygulamaları ile dikkatleri üzerine çeken Hasan Usta Kebap, Türkiye'de ilk kez hayata geçirdiği 'Araca Servis' ile müşterilerini memnun ediyor.

Adana'nın meşhur lezzeti Hasan Usta Kebap sunduğu hizmetlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye’nin ilk 'Araca Servis' uygulamasını 19 yıldır uygulayan restoran müşterilerinden yoğun ilgi görüyor.

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Genelde fast-food restoranlarına özgü olan arabaya paket servis uygulaması Türkiye'de ilk kez bir kebapçıda hayata geçirildi. 2001 yılında Adana Kurttepe'de uygulanmaya başlayan sistem İstanbul Koşuyolu şubesinde de kullanılıyor.

Özellikle pandemi döneminde müşterilerin temas etmeden arabasıyla gelip siparişini almasını sağlayan sistem misafirlerden tam not alıyor.

BİR KEBAPÇIDAN DAHA FAZLASI!

İnsanların hafızasındaki 'kebapçı' algısını değiştiren Hasan Usta Kebap'ın sahibi İzzettin Oral; müşterilerine pizza, lahmacun ve vejeteryan yemekler de sunarak herkesin mekandan keyifle ayrılmasına olanak sağlıyor.

HASAN USTA KEBAP HAKKINDA

Hasan Oral tarafından ilk şubesinin 1986 yılında açıldığı Hasan Usta Kebap, bugün Türkiye’de 3 şubesi ve 350 kişilik ekibi ile hizmet veriyor. 1986’dan bu yana sevilen Adana Kebap lezzetini müşterileriyle buluşturan Hasan Usta Kebap, 2003 yılında Adana’da 2’nci şubesini ve 2014’te İstanbul Koşuyolu’ndaki 3’üncü şubesini lezzet severlerle buluşturuyor.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri