GÜNDEM

Adriana Lima'nın Nusret paylaşımı olay oldu

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada dikkat çeken ünlü isimler arasında yer alıyor. Türkiye'den de sıkı takip edilmeye başlanan Adriana Lima Nusret Gökçe ile bir araya geldi. 

Yazar Metin Hara'yla yaşadığı ilişki sonrası Türkiye'den de sıkı takip edilmeye başlanan Adriana Lima, ABD'de düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası'nda sosyetik kasap Nusret Gökçe ile bir araya geldi. 

Instagram hesabından Nusret'le fotoğrafını paylaşan Adriana Lima, bir anda gündeme oturdu. İkili arasındaki boy farkı ise olay yarattı.

Dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile ünlü kasap Nusret Gökçe, ABD'de düzenlenen Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet şampiyonluk maçında bir araya geldi. İkili, Avni Yıldırım ile Meksikalı boksör Canelo Alvarez arasındaki karşılaşmayı izledi.

Miami Hard Rock Stadyumu'nda gerçekleşen organizasyonda Brezilyalı model, Nusret Gökçe ile karşılaşınca hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir dönem Metin Hara'yla sevgili olan Lima ile Gökçe'nin arasındaki boy farkı takipçilerin dikkatini çekti. İkilinin pozu sosyal medyada olay oldu.