GÜNDEM

Ahmet Deniz Atabay bu hamlesiyle tecavüzü itiraf etti!

Türkiye'nin konuştuğu tecavüz haberiyle ilgili yeni gelişmeler var. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, hakkındaki iddiaları kesin bir dille reddederken yaptığı bu hamle ile suçunu itiraf etmiş oldu!

Türkiye günlerdir CHPli Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın tecavüz olayını konuşuyor. Gazeteci Mehmet Özışık'ın patlattığı haber sonrası; Hürriyet, Sabah, A Haber mağdureyle özel röportajlar yaparken başkan Atabay ise rahat durmuyor!

Foyalarını ortaya çıkaran gazeteci Mehmet Özışık'a fena bilenen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Özışık'ın videolarını sildirmek için hareket geçmiş...

Atabay'ın cinsel istismarına dair görüntüleri yayınlayan Mehmet Özışık, videolarının kaldırılmasının arkasında belediye başkanının olduğunu öğrenince ''malumun ilanı'' yorumunu yaptı.

Bilindiği üzere, Facebook gibi sosyal medya mecraları şikayetleri dikkate alırken kişilik haklarını korumaya yönelik karar alıyor. Ahmet Deniz Atabay, Facebook'a görüntülerdeki şahsın kendisini olduğunu söylemesi ve videoların yayından kaldırılmasını talep etmesiyle 'tecavüz iddiasını' doğrulamış oluyor.

İŞTE MEHMET ÖZIŞIK'IN AÇIKLAMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri