GÜNDEM

Ahmet Deniz Atabay sevgilisinin heykelini Didim'in ortasına dikmiş!

Didim'deki tecavüz skandalını ortaya çıkaran Gazeteci Mehmet Özışık Ahmet Deniz Atabay'ın yeni bir vukaatını anlattı. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın yaptıklarını duyunca 'yok artık' diyeceksiniz..

Gazeteci Mehmet Özışık, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın tecavüz skandalını ortaya çıkarmıştı. Uzun süre gündemden düşmeyen olayla ilgili son gelişmeleri öğrenmek için Didim'e giden Özışık öğrendikleri karşısında bir kez daha şoke oldu.. Gazeteci Mehmet Özışık'a kardeşi Türkiye Gazetesi yazarı ve Nethaber Genel Müdürü Süleyman Özışık ta eşlik etti.. Ayrı ayrı Didim'i gezen ve araştırma yapan Özışık kardeşlerin ortaya çıkardıkları olaylar inanılmaz!

Mehmet Özışık ''Son gelişmeleri öğrenmek için gittiğim Didim'de, ilçenin meydanında Medusa diye yutturulmaya çalışılan ama hiç alakası olmayan bir heykel bulunuyor. Peki bu heykel kime mi benziyor?

Tabi ki Atabay'ın sevgilisine. Didim halkının parasıyla heykel yaptıran Atabay, sevgililerini ölümsüzleştirip onlara hava atıyor. Didim'in diğer ucundaki heykeli görünce ise ağzınız açık kalacak!!!'' dedi. 

MEHMET ÖZIŞIK'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar 65 Yorum
Günün Manşetleri