GÜNDEM

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'den Alaattin Çakıcı'ya övgü

Medyanın ve tartışma programlarının gündeminde Alaattin Çakıcı ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan gerilim var. Konuya ilişkin CNN ekranlarında yorum yapan AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, Çakıcı'dan ''Özü sözü bir olan mert delikanlı bir adam.'' diye bahsetti.

Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye katılan AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yazdığı mektupla gündem olan Alaattin Çakıcı hakkında açıklama yaptı.

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'ye konuk olan Metiner; 'Durduk yere mafya bozuntusu diyerek, onun üzerinden de Devlet Bahçeli'yi hedef alarak gereksiz bir tartışma açması doğru değil.

Sayın Bahçeli’nin verdiği cevap bence Türk milliyetçisi bir dava liderine yakışan bir cevaptır. Çünkü bir ülkücü şehidin oğlundan bahsediyoruz” dedi.

''MERT, DELİKANLI BİR ADAM''

Metiner, Çakıcı hakkında şu ifadeleri kullandı:

''Gıyaben tanıdığı bildiğim Alaattin Çakıcı, özü sözü bir olan mert delikanlı bir adam. İçinden nasıl geçmişse onu o şekilde dile getiren bir insan.''

''BUNU BİR TEHDİT OLARAK ALGILAMAMAK LAZIM"

Metiner, Alaattin Çakıcı'nın açıklamaları hakkında "Kazığa oturturum lafını belki... Hangi anlamda kullanıyor bakmak lazım, bunu bir tehdit olarak algılamamak lazım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri