GÜNDEM

AK Parti İstanbul'dan vefa telefonu!

AK Parti İstanbul Teşkilatı ve AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara vefa telefonu açarak tek tek ulaşıyor.

AK Parti İstanbul İl ve İlçe Teşkilatları, Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşları aramaya devam ediyor. İstanbul genelinde 39 ilçe teşkilatı, ilçelerinde ikamet eden 65 yaş ve üstü vatandaşlara tek tek ulaşıyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın da bizzat katıldığı çalışma ile vatandaşlara hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamları iletiliyor hem de talep ettikleri ihtiyaçlar evlerine kadar ulaştırılıyor.

Vatandaşların, her türlü ihtiyacı için arayabileceği ilgili tüm numaralar paylaşılıyor. Telefon ile bildirilen ihtiyaçlar saha ekibine iletiliyor. İkamet adresine en yakın ekip, gerekli ihtiyaçları temin edip vatandaşların kapısına kadar ulaştırıyor. 

280 BİNDEN FAZLA SEÇMENE ULAŞILDI

280 bin üzeri yaşlı seçmenin tamamına ulaşıldığı kampanyada, Bayram Şenocak bu süreçte parti ayrımının söz konusu olmadığını ve herkese ulaşıp ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirtti

Yorumlar
Günün Manşetleri