GÜNDEM

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten flaş açıklama! Her kirli projede PKK var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik saldırıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bugün terör örgütü PKK'lı teröristlerce 5 sivilin şehit edilmesiyle ilgili paylaşımda bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 'Türkiye, PKK ile mücadele ederek bölgemizdeki insanlık dışı tüm kirli projelerle de mücadele yürütmektedir." dedi.

HER KİRLİ PROJEDE PKK VAR
Ömer Çelik "Yakın coğrafyamızda mazlum halkların kanına giren her kirli projenin, her işin içinde PKK var. Terör tarihinin gördüğü en insanlık dışı örgütlerin başında geliyor. Türkiye’nin bu terör örgütüne karşı verdiği mücadele sonuna kadar haklı bir mücadeledir." dedi. "Türkiye’nin PKK’ya karşı mücadelesi, insanlık dışı bir terör örgütüne karşı insani değerleri koruma mücadelesidir.'' diyen Çelik, ''Türkiye, PKK ile mücadele ederek bölgemizdeki insanlık dışı tüm kirli projelerle de mücadele yürütmektedir." açıklamasında bulundu.

KİRLİ İTTİFAKLARLA MÜDALEDE EDİYORUZ
Sadece PKK'ya karşı mücadele etmediklerinin altını çizen Çelik, "PKK’ya karşı mücadele ederken sadece tek bir terör örgütüyle değil, aynı zamanda çok boyutlu kirli ittifaklarla da mücadele ediyoruz. Mücadelemiz ülkemizin hukukunu ve vatandaşlarımızı koruma mücadelesi olduğu gibi, yakın coğrafyamıza çirkin projeleri dayatanlarla da mücadeledir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri