GÜNDEM

AK Partili Turan'dan sert tepki: Yazıklar olsun!

‘Çoklu baro’ teklifini protesto eden, Ankara Adliyesi'nde bulunan avukatların göndere cübbe çekmesine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan sert tepki geldi.

Daha demokratik, çoğulcu, temsil düzeyi yüksek bir baro yapısı oluşturmayı amaçlayan ‘Çoklu baro’ olarak adlandırılan kanun teklifi ile ilgili Ankara Adliyesi'nde bulunan avukatların göndere cübbe çekmesi büyük tepki topladı.

"HALA DERTLERİNİN AVUKATLAR OLDUĞUNU ZANNEDEN VAR MI?!"

Hep toptancı bir reddiye ve düşmanlık duvarıyla yapıcı olmaktan uzak bir tavır sergileyen avukatlara "Adaletin, hukukun temsil makamı olan avukatlık mesleğine sizler kadar zarar veren olmadı." diyen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından "O cübbenin sizin hırsınızdan daha yüksek bir temsiliyeti var. Hala dertlerinin avukatlar olduğunu zanneden var mı?! Yazıklar olsun" açıklamasını yaptı.

BÜLENT TURAN: İSTANBUL BAROSU’NDAN İSTİFA EDECEĞİM

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “İstanbul Barosu üyesi olarak, bu kanun teklifi nihayete ererse alacağım ilk iş mensubu olduğum İstanbul Barosu’ndan istifa ederek ilk kurulacak Baro’ya üye olacağım” demişti.

Yorumlar
Günün Manşetleri