GÜNDEM

Akçakale ve Ceylanpınar'a saldırı: 9 yaralı

Akçakale'de Milli Eğitim ve Kaymakamlık binalarına 2 havan mermisi düştü. Olayda 3 kişi yaralandı. Öte yandan Ceylanpınar'da da düzenlenen terör saldırılarında 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine Suriye'nin Telabyad ilçesinden roket ve havanlı saldırı düzenlendi. İlçe merkezine peş peşe düşerek patlayan roket ve havanların şarapnel parçaları bazı vatandaşların yaralanmasına neden oldu.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.

Terör örgütünün hedefi olan Akçakale, Ceylanpınar ve Nusaybin bölgelerinde son olarak Ceylanpınar'a iki adet havan mermisi düştü. Mermilerden biri Milli Eğitim binasına diğeri ise Kaymakamlık binasına isabet ederken olaylarda ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı.

3 VATANDAŞ YARALANDI

İlçe merkezinde sivillerin yoğun olduğu bölgeye isabet eden havan mermileri nedeniyle 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akçakale Belediyesi, sınırdan uzak durulması konusunda vatandaşlara anons yaptı.

Yorumlar
Günün Manşetleri