GÜNDEM

Alev Alev dizisindeki yangın sahnesi herkesi büyüledi! Alev Alev dizisindeki yangın sahnesi 2 ayda çekilmiş! Sosyal medya Alev Alev dizisini konuşuyor

Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı ve uzun zamandır merakla beklenen Alev Alev dizisi dün akşam 1. bölümüyle ekrana geldi. Alev Alev dizisindeki yangın sahnesi ise çok konuşulanlar arasına girdi. 2 ayda çekilen Alev Alev dizisinin yangın sahnesi twitterda gündem oldu..

Alev Alev dizisi 1. bölümüyle ekrana geldi. Alev Alev’in ilk bölümündeki yangın sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizi için bir fabrika sarnıca dönüştürüldü ve uzmanlar eşliğinde gerçekten yakıldı. Alev Alev dizisi konusu nedir? İşte Alev Alev dizisindeki yangın sahnesi, Alev Alev dizisinin konusu ve izleyicilerin yorumları..

GERÇEK YANGIN SAHNESİ İÇİN 2 AY ÇALIŞTILAR
Boş bir kum fabrikasının gerçek bir sarnıca dönüştürüldüğü yangın sahnesinin çekimleri 10 gün sürerken, toplam hazırlık ise tam 2 ayda gerçekleştirildi.

Perde gibi en ince detayların bile sanat ekibinin hummalı çalışmasıyla özel olarak hazırlandığı sahne için kostüm ekibi kullanılan her kostümün pek çok yedeğini yaptı.

Bazı günler kamera arkası ekiple birlikte toplam 400 kişinin çalıştığı sahne için yangın uzmanı, itfaiye ve de bir hastanenin yanık ünitesinde görev alan doktorlardan derinlemesine bilgi alındı.