GÜNDEM

Alex de Souza'dan Ali Koç'a teknik direktörlük mesajı

Fenerbahçe ile 3 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Alex de Souza gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Alex de Souza Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a mesaj gönderdi..

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak istiyor.Kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini dile getiren Alex de Souza, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a mesaj yolladı.

Instagram canlı yayınında tercüman Samet Güzel'in aracılığı ile gazeteci Merve Toy'un sorularını yanıtlayan Alex çarpıcı ifadeler kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLMAK İSTERİM"

Teknik direktörlük yapacağının altını çizen Alex, "Şu anda teknik direktörlük kariyerime yeni başlıyorum. Belki başka bir kulüpte, başka ortamda çalışacağım. Benim Fenerbahçe yönetimi ile bağım çok güçlü. Eğer bir gün benim takımı yönetebileceğime inanır ve beni çağırırlarsa, elbette Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmak isterim." dedi.

"SALGIN OLMASA LİSANSIMI ALMIŞ OLACAKTIM"

Dünyayı sarsan korona virüsünün kariyerini de etkilediğini belirten Alex, "Benim planım bu nedenle gecikti. Salgın olmasaydı ben lisansımı elime almış olacaktım." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri