GÜNDEM

Aleyna Çakır'ı öldürmekle suçlanan Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun mektup bırakarak intihar etti!

Müge Anlı Tatlı Sert'te günlerdir işlenen Aleyna Çakır olayında yeni bir gelişme yaşandı. Aleyna'nın ölümüyle ilgili suçlanan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun başına tek kurşun sıkarak intihar etti. Ardından intihar mektubu bırakan anne 'ölümümden Müge Anlı suçludur' dedi.

Aleyna Çakır olayıyla ilgili yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili suçlanan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. 2 sayfalık intihar mektubu bırakan Gülay Uygun'un başına kurşun sıkarak yaşamına son verdiği öğrenildi. 

Olaya ilişkin Ümit Can Uygun ve babası ile avukatları açıklama yaptı. Avukat, Gülay Uygun'un mektubunda 'ölümümden Müge Anlı suçludur' yazdığını açıkladı. Ümit Can Uygun'un babası ise Aleyna Çakır'ın babası için şoke eden bir ithamda bulundu. Kamuoyu ise Gülay Uygun'un intiharını şüpheli buldu. 

Aleyna Çakır'ı zorla pavyonda çalıştıran ve işkence ederek ölümüne sebep olmakla itham edelin Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. Sosyal Hizmetler’de görev yapan anne hakkında, Müge Anlı'da şoke eden iddialar gündeme gelmişti. Müge Anlı'nın yayınında Gülay Uygun'un Aleyna Çakır gibi yurtta kalan genç kızları gece hayatına yönlendirdiği öne sürülmüştü. 

İddialar üzerine 'yurt annesi' olarak bilinen Gülay Uygun hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Çalışma Bakanlığı müfettişleri dün soruşturma başlatmıştı. İfadeye çağrılan Gülay Uygun, oğlu Ümit Can Uygun hakkındaki ifşalar sonrasında zor günler yaşıyordu. Gülay Uygun'un bu olaylar sebebiyle geride 2 sayfalık bir mektup bırakarak intihar ettiği öğrenildi. Gülay Uygun'un başına tek el silahla ateş ederek yaşamına son verdiği ortaya çıktı.