GÜNDEM

Alparslan Türkeş'in ölümünde FETÖ parmağı mı var? Şok eden sözler! İnfaz emri verdi

FETÖ hakkında yaptığı ifşalarla tanınan Latif Erdoğan, Alparslan Türkeş'in ölümüne ilişkin şok eden iddialar ortaya attı. FETÖ elebaşı Gülen'in, Alparslan Türkeş'e karşı çok galiz ifadeleri olduğunu söyleyen Erdoğan, MHP kadrolarının FETÖ'ye geçit vermediğini söyledi. Peki Türkeş'in Gülen'e yazdığı Osmanlıca mektupta neler yazıyordu? FETÖ elebaşı Gülen'in cenaze namazı kıldırmasına kim engel oldu? Turğrul Türkeş, babasının vefatından günler önce neler söyledi? Tüm detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ardından MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in FETÖ tarafından öldürülmüş olabileceği iddia edildi.

FETÖ ile ilgili önemli ifşaatları ile bilinen yazar Latif Erdoğan, terörist başı Fetullah Gülen’in, Alparslan Türkeş’i tehdit olarak gördüğünü söyledi. 

'TÜRKEŞ BENİ ÖLDÜRMEK İÇİN EMİR VERMİŞ' DEDİ

Türkeş ölmeden 4-5 gün önce FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen ile aralarında ilginç bir konuşma geçtiğini aktaran Erdoğan, “Gülen beni 1997 yılında telefonla görüşmek için davet etti. Odasında ‘Türkeş beni öldürmek için emir vermiş. Vazifelendirdiği de bizim arkadaşlardan biri. Geldi boynuma sarıldı, hocam ben size nasıl kıyarım dedi, ağladı. Sonra da olayı anlattı’ dedi. Bu olayın üstünden 3-5 gün geçmişti. Alparslan Türkeş aniden kalp krizinden vefat etti” diye konuştu.

''GÜLEN'İN TÜRKEŞ'E KARŞI ÇOK REZİL LAFLARI VAR''

Türkeş’in 4 Nisan 1997’de vefat ettiğini hatırlatan Erdoğan, “O karda kışta, kendi annesinin cenazesini bile kıldırmadan önce programlarını iptal etmeyen adam, tüm programlarını iptal edip Türkeş’in cenazesine gitti. Benim arşivimde Gülen’in Türkeş’e karşı çok rezil, çok galiz lafları var. Dünyaya hiç kimseye söylemediği lafları Türkeş’e karşı söyledi.’’