GÜNDEM

Altın fiyatlarında sert düşüş! Altın ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Piyasalar ABD'de eski Fed Başkanı Janet Yellen'nin Hazine ve Maliye Bakanı olarak gelebileceği ihtimalini pozitif karşılıyor. Peki Altın ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar?

ABD'de eski Fed Başkanı Janet Yellen'nin Hazine ve Maliye Bakanı olarak gelebileceği ihtimali sonrası ons altın sert bir şekilde düşerek 4 ayın en düşük seviyesine, 1804 dolara geriledi. Gram altın ise bu sabah güne 463 TL seviyesinde başladı. İşte piyasalarda son durum...

İç piyasada gram altın sabah saatlerinde 463 liradan, çeyrek altın 759 liradan, Cumhuriyet altını da 3,078 liradan işlem görüyor.

İnfo Yatırım FX Tarafından Hazırlanan Altın Analizi: "Küresel bazda gelen iyimser haberler altın fiyatları üzerinde sert baskılar oluşturuyor ve altında aşağı yönlü hareketlenmeler yaşanıyor. Art arda Kovid19 aşı çalışmaları hakkında gelen iyimser haberler ile fiyatlar baskılanmıştı.

Bununla birlikte ABD kanadında seçilmiş Başkan Joe Biden’ın göreve geçiş süreci Donald Trump’ın da onayıyla resmi olarak başladı.