GÜNDEM

Antalya'da tüyler ürperten olay! Sabaha kadar kelepçeli halde şiddet uygulayan kocasını tüfekle öldürdü

Tüyler ürperten cinayet haberi Antalya'dan geldi. Dün akşam eşi Melek İpek ile tartışan Ramazan İpek, eşinin ellerini kelepçeleyip sabaha kadar ona şiddet uyguladı. Saldırgan koca genç kadını "Seni ve çocukları öldürürüm" diye tehdit edince Melek İpek daha fazla dayanamadı. Ramazan İpek, kabusu yaşattığı eşi tarafından tüfekle öldürüldü.

Antalya'da akılalmaz bir olay yaşandı. Cinayet sabah saat 08.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Ilıca Mahallesi'nde iki katlı müstakil bir evde meydana geldi. Servis şoförlüğü yapan 36 yaşındaki Ramazan İpek, 12 yıldır evli olduğu eşi 31 yaşındaki Melek İpek'le iddiaya göre gece boyu tartıştı. Tartışmanın ilerleyen bölümünde iddiaya göre Ramazan İpek, eşini kelepçe takarak darp etmeye devam etti.

ÇOCUKLARINI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİNCE CİNNET GEÇİRDİ

İddiaya öre Ramazan İpek'in kendisini ve çocuklarını öldüreceğini söylemesi üzerine Melek İpek, sabah erken saatte servis yapmak için evden çıkıp bir saat sonra servisten dönen eşinin üzerine av tüfeği ile ateş etti.

ELLERİ KELEPÇELİ ÇIPLAK BULUNDU

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Melek İpek'i çıplak vaziyette elleri kelepçeli buldu. Kelepçeleri açılan Melek İpek'e ambulansta müdahale edildi.

YÜZÜNDEKİ MORLUK VE ŞİŞLİKLER DİKKAT ÇEKTİ

Melek İpek, daha sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye gelen sağlık ekipleri Ramazan İpek'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise evin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.