GÜNDEM

ATV Müge Anlı Tatlı Sert'teki Osman Biçer 10 yıl önce işlediği cinayeti itiraf etti! Karısını bıçaklayıp öldürmüş

İstanbul Avcılar’da Güldane Biçer'in 10 yıl önce kayıplara karışması ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Müge Anlı’nın gündeme getirdiği kayıp kadının kocası cinayeti itiraf etti. Kocasının itirafı sonrası kayıp kadının kemikleri bulundu. Osman Biçer'in savunması ise kan dondurdu..

Avcılar’da eşi ve 3 çocuğu ile birlikte yaşarken 2011 yılında esrarengiz bir şekilde kaybolan 32 yaşındaki Güldane Biçer'in akıbetinin ortaya çıkması için yakınları Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına başvurdu.  Canlı yayına konuk olan Osman Biçer Müge Anlı’nın soruları karşısında heyecana kapıldı. Yaptığı çelişkili açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Osman Biçer canlı yayının ardından İstanbul Emniyeti tarafından gözaltına alındı. 

10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer’in eşi Osman Biçer eşini öldürüp gömdüğünü itiraf etti. Şüphelinin cesedi gömdüğünü söylediği yerde inceleme yapan ekipler kemik parçaları ve kadın kıyafetleri buldu. Osman Biçer gözaltına alındı. Güldane Biçer'in kardeşleri Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak 10 yıldır kayıp olan kardeşlerini aramaya başlamışlardı. 

Müge Anlı olayı inceledikçe şüpheler bir gece önce karısının kendisine ihanet ettiğini öğrenen Osman Biçer'in üzerinde toplandı. Osman Biçer'in emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. İşte Güldane Biçer olayında gelen şok itiraf:

17 Eylül 2011 gününden beri kayıp olan Güldane Biçer’in yakınları Müge Anlı’ya başvurarak bulunmasını istemişti. Bir süredir devam eden programda Biçer’in eşi Osman Biçer’in çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti.