GÜNDEM

Avcılar'da iki metrobüs çarpıştı

Avcılar'da metrobüs şoförünün baygınlık geçirmesi sonucunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri iki yönlü olarak durduruldu.

4 YOLCU YARALANDI

Kazada iki metrobüs şoförü ve iki yolcu yaralanırken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin araçta sıkışan sürücüyü kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, seferlerin durması yoğun metrobüs trafiğine neden olurken, yolcular araçlardan inerek metrobüs yolunda yürümeye başladı.

İBB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) kazaya ilişkin açıklama yapıldı. Baygınlık geçiren şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kazanın meydana geldiği belirtilen açıklamada şöyle dendi:

"Bu akşam 16.55'te metrobüs hattındaki İBB Sosyal Tesisleri ile Küçükçekmece istasyonları arasında karşı yönlerden gelen iki aracımız çarpıştı. Üzücü kazada 2 yolcu ve her iki aracın şoförü yaralandı. İlk belirlemelere göre kaza bir şoför arkadaşımızın baygınlık geçirmesi üzerine yaşandı. Kazanın ardından otobüste sıkışan şoför arkadaşımız hastaneye kaldırıldı. 

Aldığımız bilgilere göre, kazada yaralanan 2 yolcu ve 2 şoförün durumları iyi. Baygınlık geçirdiği ve direksiyon hakimiyetini kaybettiği için kazaya sebebiyet verdiği belirlenen şoförümüzün de durumu iyi. Metrobüs hattımız her iki yöne de trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor."

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri