GÜNDEM

Aylardır konuşulan küçük kızın şüpheli ölümünde sır perdesi aralandı! İkranur Tirsi'nin amcası cinayeti itiraf etti

Giresun'da kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi'nin katili cinayeti itiraf etti. Türkiye'nin aylardır konuştuğu İkranur Tirsi'nin katili küçük amcası çıktı. 14 yaşındaki amcasının, İkranur'u boğarak öldürdüğü ve dereye de ablası ile birlikte attıkları ortaya çıktı. İşte kan donduran ayrıntılar..

Giresun'da kaybolduktan 3 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi'nin amcasının sorguda cinayeti itiraf ettiği ortaya çıktı. Dere yatağında cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'yi 14 yaşındaki amcasının öldürdüğü belirlendi.

Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Cuma günü sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonla İkranur’un dedesi N.T., halaları S.T., Ayşe T., S.T., amcaları Sinan T. (14), A.T. ve kuzeni A.T olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.

Bulancak ilçe Jandarma Karakolunda 3 gündür çapraz sorguya alınan akrabalarından 5'i serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdiklerini itiraf eden küçük amcası Sinan T. (14) ve ona cesedi dereye atmak için yardım eden halası Ayşe T. yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde ilk olarak olay yerinde İkranur'u nasıl öldürdüklerini anlattılar. Ardından abla ve kardeşi Bulancak Adliyesi'ne getirildi.

Cesedi birlikte attılar
Savcılıktaki ifadelerinde İkranur'u olay günü kızdığı ve sinirlendiği için boğarak öldürdüğünü itiraf eden 14 yaşındaki amca Sinan T. olay sonrası ablası Ayşe T. ile birlikte cesedi dereye attıklarını söyledi.