GÜNDEM

Aylin Sözer cinayetinde kan donduran detaylar! Aylin Sözer'in katilinin ilk ifadesi ortaya çıktı Aylin Sözer'i kim öldürdü? Aylin Sözer cinayetine twitterdan tepki

İstanbul'da özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Dr. Aylin Sözer, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Kemal Delbe tarafından evinde yakılarak öldürüldü..Aylin Sözer'in eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından yakılarak katledilmesine ilişkin kan donduran detaylar ortaya çıktı. İşte Aylin Sözer'in katilinin ilk ifadesi..

Maltepe'den Türkiye'yi yasa boğan haberin gelmesi üzerine hızla ayrıntıları ortaya çıkarılan vahşetin her bir anı görenlerin, duyan ve okuyanların adeta yüreğini sızlattı.

İstanbul'da Kemal Delbe (32) adlı kişi, eski sevgilisi olduğu iddia edilen öğretim üyesi Aylin Sözer'in (48) önce boğazını kesti ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Öğretim üyesi, yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Yapılan incelemelerde, Kemal Delbe'nin, Aylin Sözer'den borç para istediği ve dün akşam saatlerinde Sözer'in evine gittiği öğrenildi. Şüphelinin yapılan üst aramasında üzerinde Sözer'e ait altınlar ve yanıcı sıvı bulundu.  Polislerin bazıları dumandan etkilenirken şüpheli Delbe gözaltına alındı.  

Boğazına bıçak sapladı
İstanbul Maltepe'de öğretim üyesi bir kadın, inşaat işçisi tarafından vahşice öldürülerek katledildi. Eski sevgilisi olduğunu iddia eden 32 yaşındaki Kemal Delbe isimli şahıs öğretim görevlisi Aylin Sözer'i (48) boğazından bıçaklayarak öldürdü ve cesedini yaktı.