GÜNDEM

Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov Kuruluş Osman'a transfer oldu! Turgut Alp Kuruluş Osman'a katılacak mı?

Diriliş Ertuğrul'un devamı olan ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'a bomba bir isim daha katıldı. Turgut Alp karakterine hayat veren Cengiz Coşkun ise başka bir projede yer alacağı iddia edildi.

ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekorları kıran ve yeni sezona fırtına gibi giren Kuruluş Osman'na bomba bir isim transfer oldu. Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ, diziye yeni katılan ismi sosyal medya hesabından paylaştı.

Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada, "Tüm dünyada başarılarıyla göğsümüzü kabartan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, Kuruluş Osman dizisine katıldı. Can Azerbaycan’a selam olsun. Ordularımız Muzaffer olsun" dedi.

TURGUT ALP GERİ DÖNMÜYOR

TRT 1 ekranlarında 5 sezon boyunca yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterine hayat veren Cengiz Coşkun'un yeni sezonda Kuruluş Osman kadrosunda olması bekleniyordu..

Exxen'de yer alacak bir projede Doğu'nun Fatihi Osmanlı'nın 9. padişahı Yavuz Sultan Selim'in hayatını konu alan bir dizide rol alacağı ve dizide padişah Yavuz Sultan Selim'i canlandıracağı konuşuluyor.