GÜNDEM

Babası tarafından yakılan gencin son sözleri yürekleri dağladı

İzmir'de babası tarafından yakılarak öldürülen gencin hastahanedeki son sözleri yürekleri dağladı. Hemşire, genç kızın sürekli 'Ben yaptıklarımdan çok pişmanım. İyileşir miyim, ölür müyüm abla, çok ağrılarım var' dediğini söyledi.

Kemalpaşa'da ikamet eden Sedat Yellibulut'un eşi boşanmak istedi. Tülay Yellibulut'un bu kararı sonrasında tartışmaya başlayan Sedat Yellibulut evini ve kendisini benzin döküp yakmak istedi.

Yaptığı bu hareket kızı Selda Yellibulut'un (22) yanarak ölmesine neden oldu. Olayın mahkemeye intikal etmesinin ardından Baba Sedat Yellibulut'un 36 yıla kadar hapsi istendi.

Dava kapsamında iki hastahane çalışanı tanık olarak dinlendi.

GENÇ KIZIN SON SÖZLERİ 'HADİ BENİ YAK!'

Hemşire B.B. hastanede 9 gün boyunca yaşama tutunmaya çalışan Selda'nın ölmeden önce, tartışma sırasında eline benzini alıp kendisinin üzerine döktüğünü, 'Hadi beni yak' dediğini ve babasının da çakmağı çaktığını söyledi.

HEP O SORUYU SORMUŞ 'ÖLÜR MÜYÜM ABLA?'

Hemşire B.B, genç kızın sürekli "Ben yaptıklarımdan çok pişmanım. İyileşir miyim, ölür müyüm abla, çok ağrılarım var'' dediğini ifade etti

Genç kızın ağır yanıklarından sebep fazla soru sorarak yormak istemediğini söyleyen hemşire B.B, "2-3 saat sonra da babası geldi. Önlerine perde çektik, birbirlerini görmediler. Babası sürekli kızını sordu, 'Durumu nasıl iyi mi?' dedi.

BABASIYLA AYNI HASTAHANEDE AYNI ODADAYDILAR

''Selda'nın karşı yatağa babasının getirildiğinden haberi vardı ancak herhangi bir tepkisi olmadı, çünkü sesi de kısılmaya başlamıştı. Sonra da makineye bağlandı, bir süre sonra vefat etti" diye konuştu.

Aynı bölümde temizlik görevlisi C.K. da konuşma sırasında orada olduğunu söyleyerek, ifadesinde "Selda, 'Babam çok kötü birisi, bize çok eziyet ediyor' dedi" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri