GÜNDEM

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert açıklama!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu'na Demirtaş'ın tutuklanmasına karşı gösterdiği tavrı sert bir dille eleştirdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu'na Demirtaş'ın tutuklanmasına karşı gösterdiği tavrı sert bir dille değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 81 il teşkilatına gönderdiği genelgede gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Sözlerinin başında Bahçeli, bir süredir Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu olmasının 'Türkiye'de hukukun olmadığına dair bir gösterge olduğunu' söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

"CHP Genel Başkanı’nın 'Demokrasinden yana olan bütün güçlerin birlikte hareket etmesi lazım' sözleriyle bölücülere ve terör sevicilere yeşil ışık yakıp kucak açması akıl tutulması olduğu kadar hezeyandan hezeyana seyrüsefer yapan bir siyasetçi köhneliğidir. 6-8 Ekim olaylarında 54 kişinin cinayetini azmettiren karanlık suret bellidir"

Terörist Demirtaş’ın tutukluluğunu adalet ve demokrasinin yokluğuna bağlayan Kılıçdaroğlu, bu izansız üslubu kanalıyla PKK’nın gölgesine sığınmıştır.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri