GÜNDEM

Bahçeli'den Nahçivan teklifi! Azerbaycan'a katılması şarttır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılması şarttır, tarihi zorunluluktur, çok acil bir ihtiyaçtır, deyim yerindeyse hayat memat konusudur.'' dedi.

İşgalci Ermenistan'ın sivilleri hedef alan saldırılarından sonra resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan MHP lideri Bahçeli, hain saldırıyı lanetleyerek Nahçivan Özerk Cumhuriyeti'nin Azerbaycan'a katılması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''NAHÇİVAN ÖZERK CUMHURİYETİ'NİN AZERBAYCAN'A KATILMASI ŞARTTIR''

''Bu gelişmeler karşısında, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılması şarttır, tarihi zorunluluktur, çok acil bir ihtiyaçtır, deyim yerindeyse hayat memat konusudur.

Söz konusu birleşme sonucunda tek ses, tek nefes, tek yürek halinde zalime ve düşmana karşı mücadele edilecektir. Böylelikle Azerbaycan’ın haklı, hukuki, meşru ve beka mücadelesi daha da güç ve derinlik kazanacaktır.''

''BİRİZ, BERABERİZ, HEP BİRLİKTE TÜRK MİLLETİYİZ''

''Ayrımız gayrımız yoktur, uzağımız yakınımız yoktur, iki devlet tek milletiz, aynı damarda akan kan, aynı tende atan canız. Biriz, beraberiz, Türkiye ile Azerbaycan’ız. Ve hep birlikte büyük Türk milletiyiz.''

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri