GÜNDEM

Bakan Koca algıcılara cevabını verdi!

Hastaneye kabul edilmediği gerekçesiyle hastane önünde yattığı iddia edilen Ensari Koç isimle gençle ilgili gerçeği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabında paylaştı.

Covid-19 hastası olduğu ve hastaneye kabul edilmediği gerekçesiyle hastane önünde yattığı iddia edilen Ensari Koç isimle gençle ilgili gerçeği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabında paylaştı. Koca 30 Ağustos'ta koç'un testinin pozitif çıktığı ve tedavi ediliği, 10 Eylül'de yapılan testin de negatif çıktığı yani hastalığı atlattığı bilgisini paylaştı.

Koca bugün Koç'un yardım talebi üzerine Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tetkiklerinin tekrar yapıldığını ve COVID-19 bulgusuna rastlanmadığını belirtti.

"COVID-19 HASTASIYIM, KİMSE BANA YARDIM ETMİYOR" DEMİŞTİ

Ensari Koç koronavirüse yakalandığı için işinden kovulduğunu ve gidecek hiçbir yeri olmadığını söyleyerek "Bir yere gidemiyorum, şu an hastanenin önündeyim. Rahatsızım, nefes almakta zorlanıyorum, sürekli öksürüyorum, başım ağrıyor, halsizim. Kimse bana yardım etmiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri