GÜNDEM

Bala Hatun'u oynayan Özge Özer'den bomba Kuruluş Osman itirafı

Genç oyuncu Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterine hayat vererek geniş kitleler tarafından büyük ilgi gördü. Kariyeri adına önemli bir fırsat yakalayan oyuncu, bu karakter sayesinde hayran kitlesini de artırdı. Kuruluş Osman'da başarılı bir çıkış yakalayan Özge Törer'den bomba itiraflar geldi

Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterini oynayan oyuncu Özge Özer'den dikkat çeken itiraflar geldi. Özer, Kuruluş Osman'ın reyting rekorlarına imza atmasındaki asıl nedenin plato olduğunu kaydetti.

Büyük ve meşakkatli bir projede yer aldığını anlatan oyuncu, prodüksiyonun, platonun ve set ekibinin çok zor ama güzel şartlarda çalıştığını anlattı. “Bu samimiyeti bize geçiriyorlar” diyerek Kuruluş Osman setinde her şeyin yolunda olduğunu anlatan Özge Törer, en büyük olanağın da hikayenin gerçekliğini hissettiren plato olduğunu vurguladı.

Dizideki başarının anahtarı...
Tüm oyuncuların da gerçekçi plato ile motivasyonunun arttığını Özge Törer’in sözlerinden anlayabilirsiniz. “O yaşanmışlık hissini, dönemin atmosferini daha bi sağlam bağ kurmamızı sağlıyor” diye konuşan genç oyuncu aslında dizinin başarısının da anahtarını aktarmış oldu.

İlk başta rol nedeniyle çok çekindiğini ve endişelerinin bulunduğunu belirten oyuncu, at binme konusunda da telaşlandığını ifade etti. Daha önce at binme deneyimi olduğunu da belirten Törer, “Atla bir bağ kurmak, dövüş sahneleri, kılıç sahneleri, karakteri aynı zamanda bir tutmak.