GÜNDEM

Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e yenildi

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir, sahasında ağırladığı Elipzig'e 4-3 yenildi.

Temsilcimiz Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. hafta maçında evinde RB Leipzig ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan mücadeleyi RB Leipzig 4-3 kazanırken, İrfan Can Kahveci'nin bireysel şovu yaşandı.

Leipzig'e galibiyeti getiren goller, 26. dakikada Poulsen, 43. dakikada Mukiele, 66. dakikada Olmo ve 90+2. dakikada Sörloth'tan geldi. Başakşehir'de yıldızlaşan İrfan Can Kahveci, sonuncusu frikikten olmak üzere 45+2, 72 ve 85. dakikalarda ağları sarssa da mağlubiyeti engelleyemedi.

Bu sonucun ardından grupta 3 puanla son sırada kalan Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi bileti alabilmek için PSG'nin deplasmanda Manchester United'a yenilmesini bekleyecek ve son maçta Fransız rakibini deplasmanda en az 2 farklı yenmeye çalışacak.

Grubun son haftasında PSG - Başakşehir ve RB Leipzig - Manchester United maçları oynanacak.

Medipol Başakşehir: 3 - Leipzig: 4

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Carlos del Cerro Grande, Juan Carlos Yuste, Roberto Alonso Fernandez (İspanya)

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Rafael, Skrtel (Dk. 46 Epureanu), Ponck, Bolingoli (Dk.36 Chadli), Berkay Özcan (Dk. 46 Mahmet Tekdemir), İrfan Can Kahveci, Visca (Dk. 64 Giuliano), Deniz Türüç, Gulbrandsen (DK. 84 Crivelli), Demba Ba

Leipzig: Gulasci, Mukiele, Upamecano, Konate, Angelino, Sabitzer, Haidara (Dk. 90+4 Orban), Forsberg  (Dk. 65 Sörloth), Olmo (Dk. 88  Kluivert), Kampl (Dk. 46 Adams), Poulsen

Goller: Dk. 26 Poulsen, Dk. 43 Mukiele, Dk. 66 Olmo, Dk. 90+2 Sörloth (Leipzig), Dk. 45+3, Dk. 72 ve Dk. 85 İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir)

Sarı kart: Dk. 38 Skrtel, Dk. 58 Deniz Türüç, Dk. 78 Mahmut Tekdemir, Dk. 89 Rafael (Medipol Başakşehir), Dk. 53 Upamecano, Dk. 67 Olmo (Leipzig)

Yorumlar
Günün Manşetleri