GÜNDEM

Başbakan koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Koronavirüs salgını şimdi de Slovakya'ya baş gösterdi.  Slovakya Başbakanı Peter Pellegrini, hastaneye kaldırıldı..

Koronavirüsü haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Slovakya Başbakanı Peter Pellegrini, AB zirvesine katıldıktan bir gün sonra koronavirüs şüphesiyle hastanede müşahede altına alındığı öğrenildi.

Slovak yetkililerin açıklamasına göre, Pellegrini, “solunum sorunları ve yüksek ateş” şikayetleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

HERKES RİSK ALTINDA
Slovak yetkililer, Pellegrini’nin tüm dünyada büyük korkuya neden olan ve binlerce kişiyi hayattan koparan koronavirüs kaptığını doğrulamasa da karantina ihtimalinin doğru olduğunu vurguladı. Eğer koronavirüs pozitif çıkarsa, Başbakan’ın geçtiğimiz hafta katılım gösterdiği toplantıdaki herkes, virüs tehdidiyle karşı karşıya kalacak.

HASTANEYE KALDIRILDI
Slovak Başbakanı Peter Pellegrini, yüksek ateş ve solunum problemleriyle hastaneye yattı. Slovakya Başbakanı Peter Pellegrini 20-21 Şubat tarihleri arasında Brüksel’deki AB zirvesine katıldı. Zirvenin ardından ülkesine dönen Pellegrini, koronavirüs şüphesiyle 22 Şubat'ta hastaneye yatırıldı.

Slovakya Başbakanlık sözcüsü Patricia Macikova, “Sadece yüksek ateş ve grip nedeniyle hastanede ilaç tedavisi amacıyla müşahede altına alınmıştır. Coronavirüs’ü ile bir alakası yoktur.” dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri