GÜNDEM

Başörtülü öğretmene saldıran kadın gülerek adliyeye gitti

Beşiktaş’ta başörtülü öğretmene saldıran kadın, adliyeye sevk edildi. Saldırgan kadının adliyeye sevk edildiği sırada kendisini görüntüleyen kameralara bakarak gülmesi, dikkat çekti.

İstanbul Beşiktaş’ta geçtiğimiz salı günü saat 21.27 sıralarında meydana gelen olayda, bir okulda öğretmenlik yapan Ş.N.E, akşam saatlerinde evine gitmek üzere yolda yürüdüğü sırada saldırıya uğramıştı.

Başörtülü öğretmene saldıran Berrak K. olayın ardından polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı.

GÜLEREK ADLİYEYE GİTTİ

Berrak K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevki sırasında kendisini görüntülen kameralara bakarak gülen Berrak K., basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

başörtülü öğretmene saldırı

KAFAM BOZUKTU, İKİ TOKAT ATTIM

Emniyete götürülen saldırgan Berrak K.'nın "uyuşturucu madde kullanmak” ve “mala zarar vermek” suçlarından daha önce emniyette kaydı bulunduğu belirtildi. Kadının verdiği ilk ifadede olayı gerçekleştirdiğini kabul ettiği ve “Alkollüydüm, kafam bozuktu 2 tokat attım.” dediği öğrenildi.

BİRÇOK YERDE TAŞKINLIK ÇIKARMIŞ

Ressamlık yaptığı belirlenen kadının, olay günü Büyükçekmece’den Şişli Nişantaşı’na geldiği burada bir restoranda alkol aldıktan sonra Beşiktaş’a yürüdüğü ve kaldırımda yürüdüğü esnada sinirlenerek kadına saldırdığı aktarıldı. Saldırgan kadının daha önce de bir çok yerde taşkınlık çıkartarak, vatandaşlarla kavga ettiği ve sürekli olarak saldırgan tavırlar sergilediği ortaya çıktı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri