GÜNDEM

Batman cezaevinden neler oluyor? Batman M Tipi cezaevinde yangın neden çıktı? İşte son gelişmeler...

Batman M Tipi Cezaevi'nde akşam saatlerinde Adli tutukluların olduğu bölümde bir koğuş tutuklar tarafından ateşe verildi. Yangın anında söndürüldü, mahkumlar tahliye edildi. Yangının neden çıktı ile ilgili iddialar ise kafa karıştırdı. Başsavcılık yangınla ilgili açıklama yaptı. İşte Batman Cezaevi'nde çıkan yangının nedeni ve yaşananlarla ilgili tüm gelişmeler...

Batman M Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda akşam saatlerinde bazı adli suçlular tarafından cezaevi ateşe verildi. Ateşe verieln koğuşta kalan mahkumların suçları ise dikkat çekiciydi. 

Batman M Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda uyuşturucu madde ticareti suçundan hapis cezası alan hükümlülerin bulunduğu koğuşlar ve ortak kullanım alanlarının ateşe verildiği öğrenildi.

İNFAZ DÜZENLENMESİNE DAHİL OLMAK İSTEDİLER

Mahkumlar TBMM gündeminde bulunan infaz düzenlenmesi kapsamına dair sloganlar attı. Akşam üzeri başlayan olaylar saatlerce sürdü. 

MAHKUMLARLA KONUŞULARAK İKNA EDİLDİ

Cezaevinde süren yangın itfaiye ekiplerince yapılan zamanında müdahale ile söndürülebildi. Cezaevi yetkililerin başlattığı diyalogla mahkumlar ikna edildi.