GÜNDEM

BBC'nin Türk muhabiri Zeynep Erdim Türkiye'yi kötülemek isterken rezil oldu

Dünyaca ünlü İngiliz televizyonu BBC'nin Türk muhabiri Zeynep Erdim, resmi Twitter hesabından Türkiye'yi kötülemek istedi. Zeynep Erdim yaptığı paylaşım ile sosyal medyada alay konusu oldu..

Sürekli Türkiye aleyhine algı operasyonu yapan dünyaca ünlü İngiliz televizyonu BBC ve muhabirleri saçmalıklarına bir yenisini daha ekledi.

Dünyaca ünlü İngiliz televizyonu BBC'nin Türk muhabiri Zeynep Erdim Türkiye'nin koronavirüs yoğunluk haritası erişime açıldı haberine, ''Ancak TC kimlik numarası, baba adı gibi bilgileri devlete vermeden haritaya ulaşılamıyor.'' şeklinde yorum yaparak ülkemizi kötülemeye çalıştı. Bu paylaşım sonrası rezil olan Erdim ile sosyal medya kullanıcıları hem güldü hem dalga geçti..

Yüzlerce vatandaş bu yorum sonrasında BBC muhabiri Zeynep Erdim ile dalga geçerek paylaşımın altını yorum yağmuruna tuttu..

TÜRKİYE ÜZERİNDEN ALGI OPERASYONU
İngiltere merkezli yayın kuruluşu BBC de Türkiye üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışmıştı. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun eşi Sophie Gregoire Trudeau'nun, koronavirüs testi pozitif çıktı haberini, canlı anlatım sayfasından okurlarına aktaran BBC, Türk taraftarların bulunduğu bir stadyumun fotoğrafını kullanarak skandala imza atmıştı.

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri