GÜNDEM

Belediyelerin 'kar' atışması okuyanları gülümsetti

Sivas, Erzurum, Nevşehir, Niğde ve Rize belediyelerinin sosyal medya üzerinden yaptıkları neşeli kar atışması okuyanları hem şaşırttı hemde gülümsetti.

Yurdun bazı kesimlerinde Kasım ayı itibariyle başlayan kar yağışıyla belediyeler yoğun çalışma başlattı. Belediyelerin kar yağışı ve yapılan temizlik çalışmaları hakkında başlattıkları muhabbeti keyifli anlar yaşattı.

Niğde Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dostlar, düşüp yaralanmayın diye kaldırımlarımızı temizledik. Komşu, biz kış temizliğine başladık. Ya sen başladın mı Nevşehir Belediyesi?" diyerek Nevşehir Belediyesini etiketledi.

Nevşehir Belediyesi ise Niğde Belediyesi'ne cevap olarak ''Kış temizliğine biz de başladık kanka. Gece boyunca kar yağdı. Temizliği hiç bırakmadık. Sende durumlar nedir Sivas Belediyesi?" paylaşımında bulundu.

Sivas Belediyesi'nden cevapsa gecikmedi. Sivas Belediyesi yaptığı paylaşımda "Biz kışa her zaman hazırız. Soğuğa sormuşlar, 'Nerelisin?' diye, 'Aslen Erzurumluyum ama Sivas'ta oturuyorum.' demiş. Erzurum Belediyesi ne yaptı acaba?" diyerek topu Erzurum'a attı.