GÜNDEM

Berat Albayrak için yapılan ahlaksız paylaşımlara tepkiler çığ gibi büyüyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sosyal medyada ahlaksız bir paylaşım yapan ve Mersin'de gözaltına alınan kişi hakkında açıklama geldi.. Bakan Albayrak ve eşini doğrudan hedef alan ahlaksız paylaşıma ise tepkiler çığ gibi büyüdü, Albayrak'a destek mesajları yağdı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dördüncü kez baba olma sevinci yaşarken, ahlaksız bir paylaşım yapan E.B., Mersin’de gözaltına alındı.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ahlaksız paylaşımların ardından son durumla ilgili açıklama yaptı. Ahlaksız paylaşımlar için ise Albayrak'a destek mesajları paylaşıldı..

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu, "Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar sabaha kadar savcı ve polislerimiz marifetiyle gözaltına alındı... Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve fetöcü olması yine tespitimiz. Söz; Çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız..." mesajını paylaştı.

FETÖCÜ DETAYI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu paylaşımında '' Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve fetöcü olması yine tespitimiz'' diyerek FETÖ'ün olayda ilgilisinin olduğunu açıkladı..

Adalet Bakanı Gül, "Körpecik yavruya, annesine, babasına çirkin iftiralarla saldırma düşkünlüğüne sapmış, ruhunu nefrete boğdurmuş; ağzı bozuk, fikri çürük, aynı havayı solumaktan hicap duyduğumuz güruhu kınamak bile zül geliyor." ifadesini kullandı.