GÜNDEM

Beşiktaş'ta 8 kişinin testi pozitif çıktı! Ahmet Nur Çebi de koronavirüse yakalandı

Beşiktaş Kulübü, tesislerde yapılan koronavirüs testleri sonucunda 8 kişide virüs tespit edildiğini açıkladı.. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de koronavirüs testi pozitif çıktı.

Beşiktaş Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan testlerde 8 kişide koronavirüse rastlandığı açıklandı.  Ardından bir açıklama daha yapan Beşiktaş Kulübü başkan Ahmet Nur Çebi'nin de koronavirüse yakalandığını duyurdu..

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.

Siyah-beyazlılardan Ahmet Nur Çebi için yapılan açıklama şu şekilde:

''Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin 13 Mayıs Çarşamba günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın en kısa sürede sağlığına kavuşması için tedavi sürecine ilgili prosedürler doğrultusunda hemen başlanmıştır.''

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA
Siyah beyazlıların paylaşımı sonrası Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı geldi. Sarı lacivertli kulüp, "Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve tesis çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş." şeklinde bir açıklama yaptı.

Yorumlar
Günün Manşetleri